Am putea să dăm acess la unele dintre informațiile tale personale unora dintre partenerii noștri în scopul de a ne îmbunătăți serviciile. Noi ne asigurăm contractul că aceștia sunt la fel de angajați ca noi în protejarea datele și informațiilor cu caracter personal.

 

Agenții și reparatorii Automobile Service Bistrita și societățile afiliate din Grupul Renault Romania: Renault Commercial Roumanie SRL, Automobile Dacia SA, Renault Technologie Roumanie SRL, RCI Leasing Romania IFN SA, RCI Finanțare Romania SRL, RCI Broker de Asigurare SRL

Agenții şi reperatorii noștri utilizează datele tale pentru a-ți oferi servicii mai bune. Acestea ar putea include tratarea unor solicitări speciale, oferte personalizate și informarea dumneavoastră – cum ar fi de exemplu un nou model disponibil pentru Test Drive sau prezentarea şi transmiterea de oferte privind serviciile post-vânzare.

Furnizori de servicii

Furnizăm datele tale către companii care oferă servicii în numele nostru. Printre acestea sunt incluse:

  • servicii de hostare website
  • servicii de e-mailmarketing
  • sponsorizări tombole
  • concursuri & promoții
  • servicii de auditare
  • comenzi cliențianaliza datelor
  • service clienți
  • studii și cercetări privind satisfacția clienților

Toate aceste companii au obligații stricte privind protejarea datelor tale.

Afiliații Grupului Renault România

Este posibil să împărtășim informații cu alte companii din alianţa Renault Nissan și să le transferăm unei terțe părți, în caz de fuziune sau reorganizare, cu notificarea dumneavoastră prealabilă.

Motive de conformitate și securitate

Ar putea fi necesar să dezvăluim datele tale cu caracter personal autorităților publice și guvernamentale din motive de securitate națională, de aplicare a legii sau din alte motive de importanță publică. Atunci când legea ne va permite, vă vom informa înainte de un astfel de transfer.

De asemenea, putem divulga informații personale dacă determinăm cu bună-credință că dezvăluirea este necesară pentru a ne proteja drepturile, pentru a rezolva conflictele juridice, pentru a ne respecta termenii și condițiile, a investiga o fraudă sau pentru a ne proteja utilizatorii.

Transferul datelor în Spațiul Economic European

În cazul transferării datelor cu caracter personal in Spațiul Economic European (SEE), entităţile din Grupul Renaul Romania acordă o atenție deosebită modului în care datele sunt prelucrate, punând în aplicare clauzele modelului UE cu entitatea din SEE. În cazul în care se efectuează astfel de transferuri în SEE, puteți obține o copie a clauzelor modelului UE prin trimiterea solicitării dvs. la adresa de e-mail office(at)automobilebistrita.ro sau la adresa postală Bistrita 420096, Calea Moldovei, nr.22, Bistrița=Năsăud.